Video's

FS GREEN – Terius Tune (Grindin’)

Een ode van FS Green aan Terius Nash aka the-dream aka R.Kelly 2.0 aka God. Het is goed

Advertenties

Scott Grooves – Mothership Reconnection (Daft Punk Mix)

Beste Daft Punk, begin weer dit soort pokoes te maken. Met je bek.

Wild Nothing – A Dancing Shell

Net klaar met hun Europese tour. Ik mocht ze aanschouwen bij hun laatste optreden in Europa, in de Bitterzoet. Nu alweer een nieuwe EP uitgebracht, ‘Empty Estate’, met bijbehorende single. Hij is lekker.

Getagged , , ,

Martyn – What Is Room 101

Martyn is toch wel een favorietje van ondergetekende in het spectrum tussen techno en bass. Bovenstaande is afkomstig van de onlangs verschenen Newspeak EP en ik ga er weer behoorlijk goed op.

Mount Kimbie – Made to Stray

Altijd fijn, een nieuwe Mount Kimbie. Hier alvast een voorproefje van het album ‘Cold Spring Fault Less Youth’, dat de opvolger gaat worden van hun debuutalbum ‘Crooks & Lovers’ uit 2010. Minder dromerig, meer dansbaar. Ik vind hem alvast erg fijn. Op deze site te downloaden: http://www.groove.de/2013/03/26/download-mount-kimbie-made-to-stray/

Getagged ,

Debbie Harry – Rush Rush

Twee van mijn meest favoriete mensen besloten in 1983 samen een liedje te maken. Debbie Harry meets Giorgio Moroder.

Debbie Harry is naast fulltime heftig mens en lekker oa zangeres van Blondie. Daarnaast heeft ze in 2006 ook een liedje gemaakt voor Lil Kim toen Lil het gevang in moest wegens weigeren te snitchen. Enige streetcred is dus ontegenzeggelijk aanwezig.

Dan Giorgio (Hansj√∂rg voor intimi) Moroder. De man scored geniale soundtracks (3 Oscars op de mantel, wat is er) en heeft een doorslaggevende invloed gehad op die gekke dansmuziek waar iedereen o zo goed op gaat in de lokale bar-dancing heden ten dage . Giorgio komt namelijk al sinds midden jaren 70 met een disco’tje (Donna Summer RIP), een Italo’tje en een electro’tje.

Breng deze twee samen en je krijgt bovenstaande clip. Debbie zingt over een trademark Moroder beat een engig paranoide liedje over een cokerush. Afkomstig van de geniale Scarface soundtrack dus ook nog eens extra bonuspunten.

Ps: als bovenstaande je kan bekoren raad ik ook aan de andere samenwerking tussen de twee (Blondie-Call me) te checken. Het leeuwendeel van de clip bestaat uit Debbie die het getooid in slechts een badpak fris heeft in de zee.

Getagged , , ,